donderdag 6 november 2014

Optreden: Seagate Cloud Systems & Solutions, 6 november. Locatie: Tobacco, Amsterdam.




Reactie van de opdrachtgever: “Van 5-7 november 2015 hielden we onze eerste Seagate Cloud Systems & Solutions Conference. Deelnemers uit 12 landen kwamen naar Amsterdam om de visie en ontwikkelingen te horen van de nieuw opgezette divisie van Seagate - Cloud Systems & Solutions.

Na een volle dag met diverse sprekers was het ‘s avonds tijd voor een ontspannend Awards Dinner. Daar kwam ook Daniel Ruhe, Professor Intercultural Business Communication, spreken over “The growing importance of intercultural business communication in a globalized environment.”

Na de semi-serieuze inleiding hielden de lachsalvo’s aan toen Pieter de Rijk de interessante verschillen tussen diverse landen en gebruiken op humoristische wijze de revue liet passeren. Heel herkenbaar en voldoende gespreksonderwerpen voor het internationale gezelschap.

Pieter de Rijk had al twee keer eerder voor ons opgetreden - op een soortgelijk evenement twee jaar eerder en tijdens een kick-off meeting in Las Vegas voor 250 personen. Ook deze keer was het weer een succes. Een goede vibe, veel positieve reacties en verzoeken van onze klanten voor de naam van deze spreker - om later in hun eigen events wellicht ook te gebruiken.”


Aad Dekkers - International Marketing Manager, Seagate Cloud Systems and Solutions.




Geen opmerkingen: